Hoteluri din Venetia
Ultimele articole
ImagineTitluCategoriiComentarii
In ansamblu

In Paris, veti trai tot timpul cu senzatia ca sunt prea multe de vazut. Veti avea mereu impresia ca sunt prea multe locuri in care trebuie sa ajungeti, ca trebuie sa va rotiti permanent privirea

Ati visat multa vreme Parisul, modelandu-l in imaginatie ca pe o plastilina, in functie de povestile auzite din gura unora sau altora. Ati citit despre el, ati vizionat documentare, ati cules informatii de pe internet.

Geografie

Dintr-un anume punct de vedere, Arondismentul 5 – Panthéon poate parea contrastant. Pe de o parte, pentru ca arondismentul aceasta reprezinta una dintre cele mai vechi zone ale Parisului, pastrand inca urmele stapanirii romane de

Al patrulea arondisment al Parisului, Hôtel-de-Ville, este cunoscut ca o zona exclusivista, plina de cladiri vechi care adapostesc o multime de cafenele si magazine scumpe.
 
Geografie
———————————————————————————————————————————————————–
Situat pe malul drept al Senei, Hôtel-de-Ville se invecineaza la

Temple, al treilea arondisment parizian, se afla pe malul drept al Senei. Este un arondisment mic, putin spectaculos pe dinafara dar care ofera comori inestimabile prin muzeele pe care le gazduieste.
 
Geografie
———————————————————————————————————————————————————–
Temple se invecineaza la vest